Schuddebuikrotsjes
 
(Voor)bereidingstijd
Baktijd
Totale tijd
 
Author:
Porties: 20
Ingredi├źnten
Voor de rotsjes
  • 100 gram reep Milka (bijv Caramel) Chocolade + 50 gram pure chocolade ├│f
  • 150 gram witte chocolade
  • 1 pak Schuddebuikjes (niet helemaal nodig)
Overig
  • Bakpapier
  • Snijplank
Hoe je het maakt
  1. Smelt chocolade au bain marie (voor dummies: giet een steelpan voor 3 cm vol met kokend water(waterkoker) en zet er een kop in met 100 gram chocolade. Onder af en toe roeren laten smelten. Zodra gesmolten is, overige 50 gram chocolade erdoor.
  2. Meng met een lepel flink wat Schuddebuikjes door je mengsel totdat het echt de verhouding van een pindarotsje heeft. Ik kon er bijna 100 gram in kwijt.
  3. Schep met 2 theelepels rotsjes op je snijplank/bakpapier.
  4. Zet in de koelkast totdat volledig uitgehard (60 minuten).
  5. In de koelkast bewaren.
  6. Bon appetit!
Recipe by Klein stukje dan?! at http://kleinstukjedan.nl/schuddebuikrotsjes/