Ik wil ook!

familiereceptOok een recept waarop iedereen wel moet antwoorden met ‘Kleinstukjedan!’? In het bezit van een eeuwenoud familierecept dat niet verloren mag gaan? Deel het via het onderstaand formulier en ik zal het bij goed resultaat opnemen op de site. Of ergens iets  goddelijks geproefd en op zoek naar het perfecte recept?  Wie weet maak ik er wel het volgende  ‘Op zoek naar project’ van. Op naar de ultieme verzameling van onweerstaanbare recepten!

Wegens overweldigend veel inzendingen,  is de ‘wachtrij’ voor het uitproberen van recepten zeker 3 maanden geworden. Ik beloof plechtig dat alle inzendingen gelezen en beantwoord worden, maar helaas moet ik wel iets kritisch gaan worden met het uittesten. Desondanks helemaal leuk dat jullie net zo van onweerstaanbaar lekkers houden als ik en dat willen delen. Blijf dit vooral doen!